BESPLATNO ISPROBAJTE

Odabrani tečaj možete preuzeti izravno s interneta klikom na odgovarajući naslov. Nakon dovršetka preuzimanja potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i stvoriti potrebne prečace. Ova verzija sadrži cjelovit materijal potreban za samostalno savladavanje odabranog tečaja. Tečaj možete započeti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije s izbornika Start ili prečacem s radne površine. Nakon toga, na zaslonu će se pojaviti program koji vam omogućuje jednostavan odabir željene lekcije i drugih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva načina: demo (demo) i normalni način. Korištenje tečaja u normalnom načinu rada podrazumijeva prethodnu aktivaciju, koju možete započeti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktiviranje možete koristiti kôd iz tablice. Nakon uspješne aktivacije tečaj će biti dostupan u punom načinu rada.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonNaručite telefonom
HRK
EUR