BESPLATNO ISPROBAJTE

Tečaj možete koristiti na dva načina: demonstracijski (DEMO) i normalno. Korištenje DEMO načina rada omogućuje vam da se upoznate sa sadržajem koji vas očekuje i pogledate niz lekcija. Normalni način rada uključuje aktivaciju koju možete izvršiti nakon uspješne narudžbe. U tu svrhu ćete od našeg administratora dobiti odgovarajući aktivacijski kod a njegova primjena je moguća na više različitih računala.

Za početak morate s naše stranice preuzeti arhivu koja uključuje kompletan sadržaj tečaja. Nakon dovršetka preuzimanja, možete pokrenuti instalacijski program kako biste provjerili sve potrebne parametre i stvorili prečace. Tečaj možete započeti odabirom odgovarajuće opcije s Start izbornika ili prečaca s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji vam omogućuje da jednostavno odaberete željenu lekciju i ostale elemente koji čine cijeli tečaj.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom