BESPLATNO ISPROBAJTE

Ako želite isprobati neki od naših tečajeva, prilikom naručivanja odaberite besplatnu DEMO verziju i moći ćete pregledati njen sadržaj.

Za početak je potrebno s naše web stranice naručiti željeni tečaj i dobiti link za preuzimanje. Nakon dovršetka preuzimanja, možete pokrenuti instalacijski program kako biste provjerili sve potrebne parametre i stvorili prečace. Tečaj možete započeti odabirom odgovarajuće opcije s Start izbornika ili prečaca s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji vam omogućuje da jednostavno odaberete željenu lekciju i ostale elemente koji čine cijeli tečaj.

Tečaj možete koristiti na dva načina: demonstracijski (DEMO) i normalno. Korištenje DEMO načina rada omogućuje vam da se upoznate sa sadržajem koji vas očekuje i pogledate niz lekcija. Normalni način rada uključuje aktivaciju koju možete izvršiti nakon uspješne narudžbe. U tu svrhu ćete od našeg administratora dobiti odgovarajući aktivacijski kod a njegova primjena je moguća na više različitih računala.

ONLINE pretplataViše od 50 različitih naslova za svega 296.- kn

Preuzmite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve tečajeve

HRK
EUR
Call Now Button