Access 2010 noviteti

148 kn

 

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Access-a 2010 i postanete još produktivniji. Početne lekcije obuhvaćaju pregled novog radnog okruženja i nove alatke za oblikovanje baze. Zatim slijede lekcije koje su posvećene novim funkcijama za rad s formularima i izvještajima, primjeni navigacijskih formi i kreiranju makroa. Na kraju tečaja ćete naučiti kako se radi s eksternim podacima i povezuje na SharePoint server.

Kompletan tečaj možete besplatno preuzeti i koristiti u DEMO režimu.

Preuzimanje

* Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korištenja na više računala

Kategorije: ,

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

 • Uvod
  Dobrodošlica, Upotreba fajlova za vežbu, Razlike između Access-a 2007 i 2010
 • Novo radno okruženje
  Backstage view, Odobravanje poverljivih dokumenata, Unapređena traka sa alatkama, Funkcija Application Parts
 • Nove funkcije za rad sa tabelama
  Poboljšanje strukture, Upotreba QuickStart polja, Kreiranje proračunatih polja
 • Karakteristike formulara i izveštaja
  Layout view, Navigacione forme, Primena uslovnog formatiranja
 • Makroi
  Macro Designer, Pokretanje makroa

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom