Akcija!

Komplet Business English

199 kn

 

Sve što vam je potrebno za poslovnu komunikaciju. Komplet obuhvaća:

1x Business English vol. 1

1x Business English vol. 2

 

Kategorija:

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Iskoristite fantastičnu priliku da savladate poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku i na taj način si otvorite brojne nove mogućnosti zaposlenja ili napredovanja na trenutnom poslu. Ovaj komplet se sastoji od dva tečaja, Business English Vol. 1 i Vol 2. koji sadrže više od 200 lekcija kroz koje ćete na lak i efikasan naučiti engleski jezik.

Komplet obuhvaća:
✓ više od 200 lekcija u formi igranih video sekvenci u ukupnom trajanju od preko 8 sati.
✓ tekstove svih lekcija s hrvatskim prijevodom
✓ vježbe izgovora i zadatke za provjeru znanja.
✓ pregled gramatičkih pravila

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom