Francuski za početnike

kn148 kn

Tečaj obuhvaća preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci. Po njegovom svladavanju ćete se lako snalaziti u situacijama kao što upoznavanje, raspitivanje za put, promjena novca u banci, ponašanje u restoranu, u turističkoj agenciji itd. Sve lekcije prati originalni tekst s prijevodom na hrvatski jezik. Pored toga, u sastavu tečaja su i vježbe te testovi koji će vam pomoći da provjerite i utvrdite svoje znanje.

* Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korištenja na više računala

SKU: 44 Kategorije: ,

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

 • Prvi dio
  Radnja ove lekcije se odvija u zamišljenom gradu Touchavillu. Uz pomoć dva simpatična lika Touchatout i Toucharien ćete polako počet učiti kako se vodi razgovor.
 • Drugi dio
  Ova lekcija sadrži kratke animirane scene koje će pomoći da se upoznate s osnovnim gramatičkim pravilima i najvažnijim izrazima.
 • Treći dio
  U ovoj lekciji ćete biti u prilici vidjeti kako izgleda razgovor u realnom svijetu. Ona sadrži scene iz svakodnevnog života pa je zato i konverzacija nešto dinamičnija ali ćete sigurno moći shvatiti o čemu se radi.
 • Četvrti dio
  Sa znanjem koje imate već možete početi s vježbom izgovora. U tome će vam pomoći likovi koji se pojavljuju na ekranu. Njihove sjenke će vam kroz gestove pokazati kakav se razgovor vodi a kad se scena počne ponavljati i vi ćete se moći aktivno uključiti i odigrati svoju ulogu.
 • Peti dio
  Na kraju svakog poglavlja ćete zajedno s likovima iz Touchavilla ponovo proći kroz najvažnije dijelove iz prethodnih lekcija i to na veoma zanimljiv način. Kao i kod prethodnih lekcija transkript i prijevod su vam dostupni u okviru tekstualnog režima.

 

 

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

Novogodišnji popust! -50% na sve tečajeve

Naručite bilo koji tečaj i platite pola cijene

ponuda važi do 31/12/2022

NOVOGODIŠNJI POPUST

Naručite BILO KOJI tečaj i
platite POLA CIJENE

HRK
EUR
Call Now Button