Akcija!

Komplet AutoCAD tečajeva

kn296 kn

 

AutoCAD tečajevi upoznati će vas s radom u CAD programima, proširiti vaše znanje u izradi projekata i nacrta, te snalaženju s funkcijama i mogućnostima AutoCAD programa. Komplet obuhvaća:

1x AutoCAD za početnike
Ovaj tečaj je namijenjen apsolutnim početnicima.

1x AutoCAD napredne tehnike
Ovaj tečaj je namijenjen onima koji žele da još bolje savladaju njegove mogućnosti.

1x AutoCAD 3D modelovanje
Na ovom tečaju ćete naučiti kako se modelira složeni arhitektonski objekt.

SKU: N/A Kategorija:

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

AutoCAD za početnike

AutoCAD je apsolutno najrasprostranjeniji program za projektiranje uz pomoć računala – CAD. Ovaj tečaj je namijenjen apsolutnim početnicima.

AutoCAD napredne tehnike

Ovaj tečaj je namijenjen onima koji žele da još bolje savladaju njegove mogućnosti a to znači da vas čekaju i složenije funkcije poput dodavanje teksta, šrafiranja, crtanje kotnih linija, uporaba blokova itd.

AutoCAD 3D modelovanje

U lekcijama koje slijede ću vam pokazati kako se modelira složeni arhitektonski objekt. To podrazumeva formiranje prostornih struktura, pravljenje otvora i konstruisanje stubišta.

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

Novogodišnji popust! -50% na sve tečajeve

Naručite bilo koji tečaj i platite pola cijene

ponuda važi do 31/12/2022

NOVOGODIŠNJI POPUST

Naručite BILO KOJI tečaj i
platite POLA CIJENE

HRK
EUR
Call Now Button