Akcija!

Komplet engleski za školu

199 kn

 

Dva tečaja u jedinstvenom kompletu za lako učenje engleskog jezika. Komplet obuhvaća:

1x English fast&aeasy

1x English Grammar

 

Kategorija:

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Jedna od najvećih prednosti ove metode učenja je što će vam omogućiti da za kratko vrijeme steknete osnovno znanje upravo o onim temama koje su vam najpotrebnije – o ljudima i zanimanjima, okolini, hrani, školi, putovanjima. Pored audio/vizualnog sadržaja, ovi tečajevi obuhvaćaju niz vježbi i zadataka koji će vam pomoći da provjerite svoje znanje.

 

English Fast&Easy

Brza, laka i prije svega zanimljiva metoda učenja engleskog jezika. Program obuhvaća preko 3.500 riječi koje su podijeljene u 115 tematskih cjelina. Aktivno povezivanje slika i riječi sa izgovorom pretvara učenje u zabavu dok raznovrsnost sadržaja jamči lako prilagođavanje svim uzrastima. Program sadrži i abecedni indeks za lako pronalaženje određenog pojma.

English Grammar

Multimedijalna gramatika engleskog jezika je prvenstveno namijenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, osobama koje uče engleski jezik na tečajevima, a može poslužiti i kao odličan podsjetnik. Gramatika engleskog jezika je podijeljena na 28 područja, čiji je osnovni sadržaj u potpunosti multimedijalan, što znači da svaku temu predstavlja video sekvenca praćena glasom instruktora.

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom