Akcija!

Komplet MS Office

199 kn

 

Komplet tečajeva obuhvaća 7 programa:

1x Office 2013 noviteti

1x Office 365

 

Kategorija:

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Office 2013 noviteti

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Office-a i postanete još produktivniji. Tečaj obuhvaća 7 programa:

Office 365

Word, Excel, PowerPoint, Publisher, OneNote, Access i Outlook a multimedijalni sadržaj čine video sekvence praćene glasom instruktora koji će vam na učinkovit način prikazati nove značajke.

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom