Akcija!

Komplet za WEB SHOP

kn296 kn

 

Izradite svoju ONLINE trgovinu s najpopularnijim WordPress dodacima. Komplet obuhvaća:

1x WordPress
Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve njegove funkcije.

1x WooCommerce
Izradite svoju Online trgovinu.

1x PayPal
Naučite kako se PayPal koristi za slanje i primanje novca preko Interneta.

SKU: N/A Kategorija:

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

WordPress

WordPress pokreće milijune Web sajtova a ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve njegove funkcije. Početne lekcije obuhvaćaju osnovne principe rada kao što su instalacija programa,

WooCommerce

WooCommerce vam omogućuje da na jednostavan način ponudite svoje proizvode i usluge a tu su i napredne funkcije za automatsku naplatu, organizaciju dostave i upravljanje prodajom.

PayPal

Naučite kako se PayPal koristi za slanje i primanje novca preko Interneta. Pored toga, ovaj tečaj obuhvaća i teme koje su namijenjene prodavcima,

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

Novogodišnji popust! -50% na sve tečajeve

Naručite bilo koji tečaj i platite pola cijene

ponuda važi do 31/12/2022

NOVOGODIŠNJI POPUST

Naručite BILO KOJI tečaj i
platite POLA CIJENE

HRK
EUR
Call Now Button