Akcija!

ONLINE PRETPLATA na 180 dana

1,190 kn

ONLINE pretplata uključuje više od 50 različitih naslova. Svi tečajevi sadrže lekcije u obliku video sekvenci, praćene glasom predavača i računalnim zaslonom na kojem se odvija ono što predavač objašnjava. Sami birate tempo rada, pauzirajte i ponavljajte po potrebi i virtualni predavač bit će posvećen samo vama.

Preuzmite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve tečajeve

ONLINE PLAYER

* ONLINE PLAYER namijenjen je svim verzijama WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korištenja na više računala

Tečaj pokriva sljedeće teme

 

 

Upute za instalaciju

 

Program ONLINE pretplate možete preuzeti izravno s interneta klikom na gumb s oznakom ONLINE PLAYER. Nakon završetka preuzimanja potrebno je pokrenuti instalaciju koja će postaviti sve potrebne parametre i kreirati potrebne prečace. Ovaj program sadrži kompletan materijal potreban za samostalno učenje. Možete pokrenuti ONLINE pretplatu jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije s izbornika Start ili prečaca na radnoj površini. Nakon toga na ekranu će se pojaviti program koji vam omogućuje da jednostavno odaberete željeni tečaj.

Tečajeve možete koristiti u dva načina: demo (demo) i normalni način rada. Korištenje tečajeva u normalnom, radnom načinu rada uključuje aktivaciju, koju možete započeti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tablice. Nakon uspješnog završetka aktivacije, tečajevi će biti dostupni u punom radnom režimu.

Povezani tečajevi

HRK
EUR
Call Now ButtonNaručite telefonom