Akcija!

ONLINE PRETPLATA

kn1,790 kn

ONLINE pretplata uključuje više od 50 različitih naslova. Svi tečajevi sadrže lekcije u obliku video sekvenci, praćene glasom predavača i računalnim zaslonom na kojem se odvija ono što predavač objašnjava. Sami birate tempo rada, pauzirajte i ponavljajte po potrebi i virtualni predavač bit će posvećen samo vama.

Naručite besplatni ONLINE PLAYER i isprobajte sve tečajeve

* ONLINE PLAYER namijenjen je svim verzijama WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korištenja na više računala

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

 

Upute za instalaciju

 

ONLINE Player možete naručiti izborom odgovarajuće opcije Nakon završetka preuzimanja potrebno je pokrenuti instalaciju koja će postaviti sve potrebne parametre i kreirati potrebne prečace. Ovaj program sadrži kompletan materijal potreban za samostalno učenje. Možete pokrenuti ONLINE pretplatu jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije s izbornika Start ili prečaca na radnoj površini. Nakon toga na ekranu će se pojaviti program koji vam omogućuje da jednostavno odaberete željeni tečaj.

Tečajeve možete koristiti u dva načina: demo (demo) i normalni način rada. Korištenje tečajeva u normalnom, radnom načinu rada uključuje aktivaciju, koju možete započeti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za aktivaciju možete koristiti kod iz tablice. Nakon uspješnog završetka aktivacije, tečajevi će biti dostupni u punom radnom režimu.

Povezani tečajevi

Novogodišnji popust! -50% na sve tečajeve

Naručite bilo koji tečaj i platite pola cijene

ponuda važi do 31/12/2022

NOVOGODIŠNJI POPUST

Naručite BILO KOJI tečaj i
platite POLA CIJENE

HRK
EUR
Call Now Button