Sa XP-a na Windows 7

kn148 kn

Tečaj pod nazivom kako s XP-a preći na Windows 7 će vam pomoći da bez mnogo muke svoj stari operativni sistem zamijenite najnovijom verzijom. Početne lekcije obuhvaćaju pripremne radnje kao što su provjera tehničkih uvjeta i kopiranje podataka. Zatim slijede lekcije koje su posvećene samoj instalaciji, podešavanju radnih parametara i osnovnim karakteristikama sistema. Na kraju tečaja ćete naučiti kako da sve podatke vratite na svoje mjesto i instalirate nove programe.

* Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
* Mogućnost istovremenog korištenja na više računala

SKU: 124 Kategorije: ,

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

 • Dobrodošlica
  Dobrodošlica, Sistemski zahtevi, Izbor najboljeg načina za prelazak
 • Pripreme na XP-u
  Pravljenje rezervnih kopija (BackUp), Upotreba programa Easy Transfer
 • Instalacija Windows-a
  Instalacija na novi disk, Zamena starog Windows-a, Pronalaženje sačuvanih podataka
 • Šta uraditi nakon završene instalacije?
  Vraćanje sačuvanih podataka, Provera efekata Easy Transfer-a, Pregled Easy Transfer izveštaja, Uklanjanje privremenih fajlova, Povezivanje perifernih uređaja, Završne napomene

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

 

Povezani tečajevi

Novogodišnji popust! -50% na sve tečajeve

Naručite bilo koji tečaj i platite pola cijene

ponuda važi do 31/12/2022

NOVOGODIŠNJI POPUST

Naručite BILO KOJI tečaj i
platite POLA CIJENE

HRK
EUR
Call Now Button